Φίλιππος Παραστατίδης

Επικεφαλής Τμήματος Λογιστικής & Φοροτεχνικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία. Ο Φίλιππος Παραστατίδης, αποτελεί τον απόλυτο ειδικό σε θέματα λογιστικής, φοροτεχνικής και επιχειρηματικής συμβουλευτικής. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, έχει αποκτήσει βαθιά γνώση των φορολογικών και λογιστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην σύγχρονη εποχή.

Έχει διακριθεί για την ικανότητά του να αναλύει περίπλοκες οικονομικές καταστάσεις, προσφέροντας στρατηγικές λύσεις που ενισχύουν την ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών μας. Με έναν μοναδικό συνδυασμό τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και πρακτικής προσέγγισης, ο Φίλιππος αποτελεί έναν ανεκτίμητο σύμμαχο για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να ξεπεράσει τα οικονομικά και φορολογικά της εμπόδια.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διεθνή Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.

Μιχάλης Πουσπουρίκας

Επικεφαλής Τμήματος Διαχείρισης Έργων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Στην καρδιά του τμήματος Διαχείρισης Έργων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, βρίσκεται ο Μιχάλης Πουσπουρίκας. Γνωστός για την ικανότητά του να εντοπίζει νέες ευκαιρίες στον τομέα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αναγνωρίζοντας προκλήσεις και αντιμετωπίζοντας τες με δημιουργικότητα και στρατηγική ορατότητα.

Με εξαιρετική ικανότητα στην ανίχνευση και διαχείριση κινδύνων, ο Μιχάλης επιβλέπει αποδοτικά τους προϋπολογισμούς και τα χρονοδιαγράμματα των έργων, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την επιτυχία τους. Η δεξιότητά του στην ανάπτυξη στρατηγικών προτάσεων έργων που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους των πελατών, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αντικτύπου της χρηματοδότησης.

Εκτός από τις τεχνικές του δεξιότητες, ο Μιχάλης διακρίνεται για τις ισχυρές του διαπραγματευτικές ικανότητες, τη διαχείριση κρίσεων και την ομαδική του εργασία, καθώς και για την αποτελεσματική του επικοινωνία με διάφορους φορείς και εταίρους. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά και μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Πληροφοριακών Συστημάτων (Finance and Financial Information Systems) από το Πανεπιστήμιο του Greenwich.