Κατερίνα Καρανικολάου

Σύμβουλος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας

Η Κατερίνα διαθέτει βαθιά γνώση στον τομέα της λογιστικής και των φορολογικών κανονισμών και μπορεί να προσφέρει βοήθεια στον σχεδιασμό επιχειρηματικών πλάνων και σε όλες τις σχετικές περιοχές που αφορούν την ίδρυση ή την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του προγράμματος ΕΣΠΑ (NSRF). Η Κατερίνα είναι οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρησιακές Σχέσεις.

Αναστάσιος (Τάσος) Ματθαίος

Σύμβουλος Λογιστικής και Φοροτεχνικής Υποστήριξης

Ο Αναστάσιος είναι ένας από τους πιο έμπειρους συμβούλους στο τμήμα Λογιστικής-Φοροτεχνικής Υποστήριξης. Με βαθιά γνώση στο φορολογικό σύστημα και εξειδίκευση στην ακριβή φορολογική προετοιμασία, ο Αναστάσιος αντιμετωπίζει περίπλοκες λογιστικές καταστάσεις με επαγγελματισμό. Είναι γνωστός για την ικανότητά του να εντοπίζει και να διορθώνει γρήγορα λάθη, ενισχύοντας την αξιοπιστία και την ακρίβεια του τμήματος.

Επιπλέον, ο Αναστάσιος προσφέρει σταθερή υποστήριξη και καθοδήγηση στην ομάδα του, βελτιώνοντας τη συνολική αποδοτικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Κατέχει πτυχίο Οικονομολόγου.

Μυρτώ Μιχάλογλου

Σύμβουλος Λογιστικής και Φοροτεχνικής Υποστήριξης

Η Μυρτώ είναι μια αφοσιωμένη και εξειδικευμένη σύμβουλος στο τμήμα Λογιστικής και Φοροτεχνικής Υποστήριξης. Με σημαντική εμπειρία στον τομέα, η Μυρτώ διακρίνεται για την αναλυτική της ικανότητα και την επαγγελματική της προσέγγιση στις φορολογικές και λογιστικές υποθέσεις.

Έχει δείξει εξαιρετική ικανότητα στον εντοπισμό και την επίλυση πολύπλοκων ζητημάτων, προσφέροντας έγκυρες λύσεις και βοήθεια στους πελάτες. Κατέχει πτυχίο Οικονομολόγου και Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Τραπεζική Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Γεώργιος Μπουρδούνης

Επικεφαλής Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο Γιώργος με εκτεταμένη εμπειρία στην επιβλέπουσα διαδικασία των μισθοδοσιών, την εξασφάλιση συμμόρφωσης με τις ασφαλιστικές και εργατικές νομοθεσίες, έχει αναπτύξει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων.

Εκτός από την τεχνική εμπειρία, διαθέτει επίσης ισχυρές διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανές να προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη στους πελάτες για την ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικών HR. Η προσέγγισή του είναι πάντα προσανατολισμένη στη λύση, με έμφαση στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της οργανωτικής απόδοσης.

Θεόδωρος Αθανασίου

Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο Θοδωρής, αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εργασία του συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη διάφορων λειτουργιών HR όπως τον υπολογισμό μισθοδοσιών για τους εργαζομένους των επιχειρήσεων-πελατών, την υποβολή προγραμμάτων εργασίας και αδειών, καθώς και τον υπολογισμό και την αποστολή φόρων μισθωτών υπηρεσιών. Διαχειρίζεται  τις προσλήψεις, απολύσεις και αποχωρήσεις εργαζομένων, εξασφαλίζοντας ομαλή και αποδοτική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού για τους πελάτες μας.

Ο Θοδωρής διακρίνεται για τις αναλυτικές του δεξιότητες και την ικανότητά του να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις του HR  συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και της λειτουργικότητας του τμήματος.

Πέτρος Γιαρισκάνης

Senior Project Manager

Ο Πέτρος, με δέκα χρόνια εμπειρίας, διαθέτει πλέον ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας και είναι αποτελεσματικός στη διαχείριση ομάδων, εξασφαλίζοντας ότι τα δυνατά σημεία κάθε μέλους αξιοποιούνται για την επίτευξη των στόχων του έργου.

Η εμπειρία του εκτείνεται πέρα από τη διαχείριση έργων, καλύπτοντας επίσης τομείς όπως η συμβουλευτική καριέρας και η συμμετοχή σε έργα επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων, αποδεικνύοντας την πολυμορφία του και τη δέσμευσή του στην επαγγελματική εξέλιξη.

Μαρία Βαμβακά

EU Project Manager

Η Μαρία κατέχει εξαιρετικές δεξιότητες στην επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση, συνδυασμένες με μια βαθιά κατανόηση της χρηματοδοτικής δομής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παθιασμένη με την ενίσχυση της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας, της Διαχείρισης, της Επιχειρηματικότητας και της Βιωσιμότητας, επικεντρώνεται στην προώθηση αυτών των τομέων μέσω έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Αναστασία Ασλανίδου

Project Manager

Η Αναστασία είναι μια έμπειρη επαγγελματίας με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων που είναι χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR).

Διαθέτει βαθιά κατανόηση των κανονισμών και διαδικασιών της ΕΕ και εμπειρία στη διαχείριση σύνθετων έργων.

Τσιδέμ Σοφτά

Στέλεχος στα Τμήματα Λογιστικών-Φορολογικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Τσιντέμ είναι μια επαγγελματίας που πρόσφατα έχει ενταχθεί στα τμήματα Λογιστικής-Φορολογικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Πόρων, δείχνοντας ότι διαθέτει ισχυρή ικανότητα προσαρμογής σε νέες εργασίες και προκλήσεις.